Compote van wortel, met soubise aangemaakte ontkiemde rogge, een crème van groene spliterwten, prei in vadouvan specerijen, gepofte knolselderij en gerookte thee.
Soep
Soep van topinamboer, sous vide gegaarde grondappel, zeekraal en geroosterde hazelnoot.
Tussengerecht
Schorseneren met gekookte juffertjes bonen, gebakken oesterzwammen, zoetzure rode ui, winterpostelein en een groene curry saus.
supplement: vis uit de Noordzee (wat er die week gevangen gaat worden, € dagprijs)
Hoofdgerecht
Aardappelgratin met geblancheerde boerenkool, in een zoutkorst gegaarde rode biet, gebarbecuede spruitjes, krokante palmkool en een demi glacé van bietenjus.
supplement: Damhert uit de Waterleiding duinen (€ dagprijs)
Kaas
Veganistische ‘kaas’ van Max&Bien of Hollandse kaas
(plus supplement van €3,50)
Nagerecht
Kastanje pudding met een koffie crumble, cacao schuimpjes, cacao sponge cake, crème van zoete aardappel en pastinaak ijs met roze peper.
Menu prijs is inclusief brood met olijfolie, dips, een amuse en lekkers voor bij de koffie.
3-gangen keuze menu 40,00
4-gangen keuze menu 47,50
5-gangen keuze menu 53,00
6-gangen keuze menu 58,50
supplement tussengerecht: dagvis uit de Noordzee
supplement hoofdgerecht: Damhert uit de Waterleidingduinen (wild)
supplement kaas / vegan kaas plus 3,50 op de menuprijs
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe, biologisch
7,0
5,0
Info
Hert, wild
8,0
6,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info
Dit menu is beoordeeld op 15 december 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.