6,8
7,3

Support Your Locals - Yvette van Boven Kerstbox

Yvette van Boven stelde speciaal voor Support Your Locals een 3-gangen kerstmenu samen en die is helemaal vegetarisch! Op de Brandt&Levie worst na dan, die bij de borrel zit. 

 

In deze box vindt je alles om een drie gangen kerstdiner voor 4 personen uit haar boek te koken met met ook nog een worstje en een kaasje voor de kerstborrel. Inclusief het boek Home Made Basics van Yvette van Boven en een fles wijn.

Gnocchi van truffelaardappel met lauwwarme look-amandelsaus

600 gram truffelaardappelen 
6 eieren 
Bieslook
50 gram blanke amandelen
50 gram parmezaanse kaas
Rolletje boter
1 citroen
Bakje mizuna 

Gepofte knolselderij met cantharellen
1 knolselderij
Bosje tijm
1 bol knof
200 gram cantharellen

Chocoladevla met kaneel

500 ml volle melk 
150 ml room
1 reep chocolatemakers 65% choco

Fles wijn van de Wijnwinkel

Herrigoia Tinto 2019 El Mozo                      
85% Tempranillo 15% Viura & Malvasia
Rioja Alavesa

El Mozo werkt biodynamisch en zonder toevoegingen.       
Herrigoia Tinto wordt gemaakt zonder hout met klein gedeelte witte druiven. Super frisse sappige wijn die me qua vriendelijkheid een beetje doet denken aan wijn uit de Beaujolais.

Voor bij de borrel

Worst van B&L en
Nederlands kaasje van Lindenhoff

Zelf in huis halen:
Kappertjes
Balasmico
Olijfolie
Vanille extract
Kaneel
Bloem

 

Support your locals kerst
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Varken, Brandt en Levie
7,5
4,0
Info
Zuivel koe, weidegang
6,0
6,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 16 december 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.