5,7
7,2

Vinkeles

CHEF’S MENU

BRASEM
peer, yuzu, Tomasu soja, zwarte olijf

ZEETONG
venkel, witte druiven, beurre blanc

WITTE KROMBEK BONEN
wintertruffel, eierdooier, Parmezaanse kaas, eendenvet

TARBOT
geglaceerd, knoflook, kokkels,
zilverui, nieuwe aardappel, karnemelk

DAMHERT
schorseneren, walnoot, pistache

BRESSE DUIF
ingelegde bramen, “drop” van Forono biet,
saus van het karkas en eendenlever

of

WAGYU A5 “PREFECTUUR GUNMA”  ( 50 GR )
dunne lende, Chinese imperial kaviaar, Nanatsuboshi Hokkaido rijst,
furikake, dashi van gefermenteerde knoflook
supplement 60.00

MANDARIJN
sorbet, cheese cake, Murray zout, havermout, koriander

145.00

 

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Zeebrasem
3,0
4,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Tong
4,0
3,0
Info
Eend (Frankrijk)
1,0
7,0
Info
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Tarbot
3,5
2,0
Info
Hert, kweek
7,0
3,0
Info
Duif, kweek
4,0
7,0
Info
Kokkel
4,5
9,0
Info
Rund, Wagyu Japan
3,0
2,0
Info
Kaviaar
4,5
6,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 23 december 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.