Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
6,4
6,4

Eden

Restaurant Eden in Valkenswaard heeft zijn naam te danken aan Hof van Eden en staat voor weelderigheid en luxe. Het restaurant is van chef Herman Cooijmans en gastheer Robin Groos, die eerder samenwerkten in Hostellerie Vangaelen in Heeze. In 2020 ontvingen zij hun eerste Michelinster. De menukaart bestaat uit menu's van 3 tot 7-gangen of á la carte gerechten. Het varkensvlees is afkomstig van Vijfsterren Varkensboer de Varkenshoederij. Voor het overige vlees en vis wordt ook met keurmerken gewerkt, zoals Label Rouge voor hoen en Ierse runderen. In het menu is standaard één gerecht vegetarisch en een volledig vegetarisch menu is ook mogelijk.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Varken, Vijfsterren
8,0
4,0
Info
Duif
6,0
6,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Ei, Vrije uitloop (BLK2)
6,0
8,0
Info
Rund, Ierland (Greenfields)
5,0
1,0
Info
Kip, Label Rouge
6,0
7,0
Info
Heilbot, MSC
4,5
7,0
Info
Coquille, MSC
6,0
9,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Zwaardvis
4,0
4,0
Info
Kokkel
4,5
9,0
Info
Rode mul
3,5
4,0
Info
Garnaal, Witpoot
2,0
7,0
Info
Paling, kweek (Europa)
3,0
8,0
Info
Hert, kweek
7,0
3,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 15 januari 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

19% veganistisch

12% vegetarisch

69% vlees / vis

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities