
5,2
6,6
Rantree
Restaurant Rantree bevindt zich op de 8e verdieping van het Dormio Resort Hotel in Maastricht. Het Haute Cuisine restaurant wordt gerund door chef-kok Ralph Hermans & sommelier Jennifer Silvius-Hermans. In 2020 ontvingen zij hun eerste Michelinster. De menukaart verandert met de seizoenen mee en er wordt ook een vegetarisch menu aangeboden onder de naam Vegalicious. Op dit moment voeren zij het seizoen van de groenten. Helaas zien we toch veel dieronvriendelijke producten op het menu staan, zoals konijn en eendenlever.
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Oester, Zeeland
6,0
10,0
Info
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Kaviaar
4,5
6,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Langoustine (Noorse kreeft)
4,0
3,0
Info
Kip, regulier
2,0
7,0
Info
Kabeljauw, MSC
5,0
9,0
Info
Ei, Kooi (Kwartel)
1,0
8,0
Info
Tarbot
3,5
2,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Patrijs, wild
8,0
6,0
Info
Haas
8,0
6,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Kreeft
5,5
2,0
Info
Haring
4,5
10,0
Info
Konijn, regulier (NL)
1,5
2,0
Info
Hert, kweek
7,0
3,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info