5,2
6,7

Burgerij

De Burgerij heeft een locatie in Amsterdam en Rotterdam. Verder zit de zaak in België. De Burgerij is opgericht door sportjournalist Robin Janssens en voormalig voetballer Björn Meeuwsse. Het vlees voor de burgers wordt dagelijks vers bereidt en komt van runderen die opgroeien in een grasrijke omgeving volgens de Burgerij. Waar dit is, is niet duidelijk. Er staan twee vegetarische burgers op de kaart. 

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Kip, regulier
2,0
7,0
Info
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Zuivel koe, biologisch
7,0
5,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Kalf, regulier
1,0
1,0
Info
Zuivel schaap
6,5
6,0
Info
Lam
7,0
3,0
Info
Zalm, Noorwegen
3,0
8,0
Info
Langoustine (Noorse kreeft)
4,0
3,0
Info
Zuivel waterbuffel, IT
3,0
5,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 14 januari 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

34% vegetarisch

66% vlees/vis

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities