Wat kun jij doen tijdens de week zonder vlees

Tijdens de Week Zonder Vlees kun je op verschillende manieren inspiratie op doen en kennis maken met de vegetarische keuken. Wij zetten de 5 leukste op een rij!

1. Vegan Walk

Op 13 & 14 maart organiseert Partij voor de Dieren Amsterdam een culinaire wandeling langs vegan restaurants in verschillende stadsdelen van Amsterdam. Bij elk restaurant krijg je een plantaardig gerechtje voor onderweg. Dat is niet alleen leuk en lekker, hiermee steun je ook de horeca!

Bestel je tickets hier!

vegan walk

 

2. Beyond test: Welk type (vega)vleeseter ben jij?

Vind jij het moeilijk om vlees te laten staan? Tijdens de Week Zonder Vlees hoef je je stukje vlees niet te missen! Met vleesvervangers kun je aan jouw favoriete gerechten dezelfde smaak en beleving toevoegen, maar dan met een positieve impact op onze planeet. Doe de test van Beyond Meat en ontvang een persoonlijk weekmenu op maat!

beyond

3. Week Zonder Vlees Magazine

Download het Week Zonder Vlees Magazine, vol met tips en inspiratie voor een week zonder vlees!

week zonder vlees magazine

4. Week Zonder Vlees Restaurantbox

In de restaurantbox zitten gerechten van de hand van topchef Peter Lute én Isabel Boerdam, oprichtster van Week Zonder Vlees en de Hippe Vegetariër. Je hebt de keuze uit een fantastisch 3- of 5-gangen menu voor thuis dat 100% smaakvol en 100% vegetarisch is! Bestel de restaurantbox hier!

week zonder vlees restaurantbox

5. Bestel een maaltijd bij een vega(n) restaurant

De horeca heeft het zwaar tijdens de coronacrisis. Gelukkig mogen ze wel open blijven voor afhalen en bezorgen. Steun de horeca en bestel bij een vega(n) restaurant uit onze horecawijzer

week zonder vlees

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities