Chefs plankje - tijgerbrood met ‘koud vuur’, rillette, olijven, oude kaas v
0,0
Cannelloni - crème fraîche, linzen, raz el hanout, hazelnoot v
8,5
Dorade - nori, olijfolie, winterpeen
3,0
Coquille - lardo, knolselderij, witte chocolade, truffelaardappel
5,8
Ossenstaart - terrine, cornichon, amandel, vijg, aceto, marshmallow
5,0
Carpaccio - ossenhaas, pesto, boerenkaas, macadamia
4,6
Eendenbout - bitterballen, kweepeer
2,5
Seizoens oesters - pompoen, citroen, aardappelkaantjes
5,5
Proeverij van voorgerechten - Een samenstelling van onze favoriete voorgerechten ( ook vegetarisch verkrijgbaar )
0,0
Gnocchi (vega) - Gnocchi zwarte knoflook, pompoen, aardpeer, sugar snap, bosui, knoflook
9,5
Millefeuille (vega) - artisjok, aubergine, enoki, beurre rouge
9,0
Kabeljauw - brandade, Hollandse garnalen, saffraan, kroepoek
4,3
Snoekbaars - zuurkool, wonton, Elstar, hangop, kalfsjus
1,0
Entrecote - ratatouille, spaghetti, basilicum, Parmezaan
4,5
Tournedos - koningsboleet, fondant aardappel
4,5
Wilde eend - rode ui, krielaardappel, spinazie, Coca Cola
8,0
Crème brûlée - karamel, ganache, zeewater, whisky
4,4
Soufflé - stoofpeer, speculaas, kandij, szechuanpeper
6,5
Tarte tatin - granaatappel, saffraan, calvados, slagroom
6,6
Passievrucht cheesecake - yoghurt, dragon, physalis, suikerspin
5,2
Proeverij van nagerechten - Wisselende samenstelling van onze favoriete desserts
0,0
Selectie van onze favoriete kazen - Verschillende kazen, bijpassende garnituren
5,0
Zoete lekkernijen - met koffie of thee
0,0
Diverse wisselende menu's
0,0