Otluyag – Vers, warm brood met huisgemaakte kruidenboter
9,5
Cacik (Tzatziki) – Turkse yoghurtsalade met komkommer, knoflook en diversesoorten munt
5,0
Yagli Börek – Pasteitjes gevuld met vleesproduct en groenten of een vegetarischevariant
0,0
Humus – Dip van kikkererwten en sesampasta, afgewerkt met tomaten en bladpeterselie, geserveerd met Turks brood
10,0
Dolma /Sarma – Huisgemaakte en opgerolde wijn- en koolbladeren gevuld metrijst, pijnboompitten en kruiden
10,0
Kavun-Peynir – Suikermeloen geserveerd met Turkse witte kaas
8,0
Kabak Serpi – Carpaccio van courgette met peterselie, noten en olijfolie
10,0
Meze 1 – Proeverij van Humus, Cacik, Yagli Börek en dolmas
7,8
Meze 2 – Proeverij van Humus, Cacik, Sucuk, in knoflook gebakken garnalen, Yagli Börek, dolmas en Turkse witte kaas
5,9
Tavuk çorbasi – Huisgemaakte kippensoep
2,0
Mercimek – Romige linzensoep met pruimen volgens Turks familierecept
9,8
Lamsstoofpot – Langzaam gegaard lamsvlees met verse groenten en kikkererwten
7,0
Tekinev steak – Rundersteak van de grill geserveerd met rode wijnsaus en gebakken champignons
4,5
Shish Kebab – Keuze uit spies van lamsvlees of spies van ossenhaas geserveerd opeen bedje van gegrilde groenten
3,0
Mixed grill 1 – Lamskotelet, biefstuk, en een spies van kip geserveerd met huisgemaakte Turkse knoflooksaus
4,6
Mixed grill 2 – Lamskotelet, Topalak (gehaktschijfjes), spies van kip en spies vanossenhaas geserveerd met huisgemaakte Turkse knoflooksaus
4,6
Doradefilet – In roomboter gebakken Doradefilet op een bedje van in knoflook gebakken gamba’s geserveerd met knoflook, citroen en pepers
2,7
Sliptong – Drie mooie in roomboter gebakken filets geserveerd met een huisgemaakteremouladesaus
4,0
Su-Börek – Bladerdeeg volgens Turks recept met Turkse witte kaas, spinazie en peulvruchten met een salade van gegrilde paprika of aubergine
8,0
Mücver/ Blinis – Beslagkoekje met Turkse witte kaas en groenten en een tuille gevuld met champignons en peulvruchten
8,0
Dolmas – Combinatie van dolmas, Su-Börek, Cacik en een salade van gegrilde paprika of aubergine
0,0
IJscoupe – Drie soorten ijs geserveerd met slagroom
5,5
Baklava – Huisgemaakt Turks honinggebak met gemalen stukjes noot geserveerd met vanille-ijs en een huisgemaakte fruitcoulis
7,0
Irmik tatlisi – Huisgemaakte cake van amandel en griesmeel geserveerd met ijs en chocoladesaus
6,1
Grand dessert – Proeverij van verschillende Turkse lekkernijen geserveerd met ijs en vers fruit
0,0
Yagli Börek – Pasteitjes gevuld met een vegetarische variant
0,0
Shish Kebab – Keuze uit spies van lamsvlees of spies van ossenhaas geserveerd opeen bedje van gegrilde groenten
7,0