boterham bietenhummus & Vintage cheddar - boerenbrood – pompoenpitten – pompoenpitolie
9,5
boterham halfom - pekelvlees – runderlever – cornichon – savora mayonaise
5,0
roerei met spinazie, koolrabi & kappertjes
3,0
roerei met spinazie, koolrabi & kappertjes - met gerookte wilde zalm
4,3
kinderboterham met (bio) hagelslag
7,6
clubsandwich - gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
5,1
boterham dry aged beef & Tomasu dressing -boerenbrood – Romaanse sla – tomatensalsa – soja van BoerBakkerBert
5,0
Burger van Hollands Rund van Clara - brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
5,0
Macademia-bloemkoolburger uit eigen keuken - koriander – chilipeper – knoflook – karwij – munt – yoghurt – komkommer
9,5
bananenbrood met geslagen room & esdoornsiroop
6,6
pompoensoep & shiitake - gierst/kokosmelk
10,0
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
5,4
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot - Creuses
6,0
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
4,6
quinoa salade met falafel, bietjes, walnoot & Oudwijker Stella - courgette – Stella roodflora kaas van nederlandse waterbuffel – rozenbotteldressing
9,1
visplankje met Sockeye zalm & rillette van forel - gerookte mosseltjes – citroenmayonaise – toast
5,1
kalfsniertjes op Luikse wijze - briochebrood – Luikse stroop – peer
6,5
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise
5,0
Bitterballen
5,0
snoekbaarsfilet & doperwtenrisotto - koolrabi – peulen – tomaat – pastissaus
4,5
Brownie en pistache-ijs - hemelse modder – frambozenmarmelade – verveine anglaise
6,0
gerookte rode poon & salade van selderij, appel en grijze garnaaltjes - krulsla – grapefruit – radijs – citroendressing
5,5
dry aged beef met watermeloen & Tomasu - Romaanse sla – freekeh – tomatensalsa – koningszwam – gefermenteerde soja van BoerBakkerbert
5,0
Gezouten nootjes
10,0
Noorzee pieterman (filet) met scheermes & krab - zilte groentjes – doperwtenrisotto – peulen – bloemkool – pastis saus
2,4
tournedos met kastanjechampignons & truffeljus - gekarameliseerde witlof – snijbiet-quiche
5,0
gelakte aubergine met rettich, shiso & saus van gember en karnemelk - Alkmaarse gort – miso – langzaam gegaard (65 graden) eitje
8,1
3 kazen - toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
5,0
flammkuchen met pompoen, zoete ui, tomaat & Parmezaan - groene asperge – olijfolie – basilicum
9,5
kaastengels (6 stuks) & chilisaus
5,0
Utrechtse charcuterie & savora mayonaise - Gaastlander ham – runderlever – pekelvlees – Van Beek paardenrookworst – Vocking worst – cornichon – toast
2,8
Olijven
10,0
Biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
0,0
Libanees brood met bietenhumus, pompoenpitolie & Vintage Cheddar
9,5
portie oude kaas
5,0
citroen - gin&tonic taartje - tutti frutti – steranijs – yoghurt ijs
5,8
Zeeduivelwangetjes en buikspek - waldorf & aardappel – venkel – Iberico – witte wijn
4,4
Sgroppino - citroensorbet – wodka – cava
10,0
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère - schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
5,0
Hele zeetong (Noordzee) en boterjus - Roseval – bospeen – Romanesco – citroen – peterselie
4,0
Confit de Canard & sinaasappeljus
2,5
pastinaak – shiitake – parelgort & dadel – savooiekool & Raz el Hanout
10,0
Canelé de Bordeaux & karamel ijs - gepocheerd peertje – espresso mousse – vanillesaus
7,5