Eske oesters 6 stuks, Eske oesters gegratineerd met Champagne sabayon, Eske oesters met Escabesh
6,0
Gebakken eendenlever - peer, saffraan, kruidkoek, amandel, sinaas
2,0
Roerei met Oscietra Imperial kaviaar (10 gr.
2,8
Langoustine - tom ka kai, pompoen, koriander, gomasio, paksoi
3,4
Kabeljauw - kwartelei, peterseliewortel, prei, beurre Blanc, waterkers
4,2
Tarbot - eendenlever, ebli, groene asperges, eekhoorntjesbrood
3,1
Grainfed Entrecote (+/- 200 gr.) - polenta, ui, soja-knoflook, schorseneer, black pepper
4,5
Patrijs - zuurkool, buikspek, pompoen, bosui, jus patrijs
8,0
Haas - rode kool, schorseneer, bloedworst, jus haas
6,2
Ananas -baba au rhum
7,2
Duindoornbes - witte chocolade, groene kruiden
8,5
Dame Blanche klassiek
5,5
Artisanale kazen
5,0
Gekarameliseerde buikspek - topinamboer, knolselderij
2,0
Kreeft - drie bereidingen van mais, brioche
5,5
Avruga kaviaar, hazelnoot, venkel, mousseline
4,5
Oscietra kaviaar i.p.v. avruga kaviaar, € 20,00 supplement
4,5
Konijn - vijg, truffel, eekhoorntjesbrood, eendenlever - Signature gerecht van chef Ralph Hermans
1,7
Hert - rode kool, schorseneer, bloedworst, jus nature
7,5
Vacherin Mont d’Or - witlof, koffie
5,0
“Ceasar Salad” vegetarisch - tomaat, ei, Parmazaan kaas
6,5
Rouleau - avocado, mango, geitenkaas, basilicum, sinaasappel
7,5
Pompoen - kerrie, polenta, paksoi, bosui
9,5
Kikkererwten - harissa, oregano, koriander
10,0
Aubergine - shiitake, knoflook, yoghurt, bouillon van ui
9,0
Menu Rantree 3 t/m 7 gangen
0,0
Vegalicious 3 gangen (lunch), Vegalicious 4 gangen, Vegalicious 5 gangen, Vegalicious 6 gangen, Vegalicious 7 gangen
0,0