Pulled Oats Taco's

Er worden steeds meer vegan terrassnacks op menukaarten gezet. Dit recept komt uit Entree magazine als inspiratie voor restaurants. Maar je kunt dit heerlijke recept natuurlijk ook thuis maken voor bij de borrel!

Mix de sesamolie, sojasaus, Pulled Oats en de helft van de knoflook en marineer het dertig minuten.
Maak een guacamole van de avocado, de andere helft van de knoflook en het limoensap. Breng het op smaak met zout.
Bak de gesneden paprikablokjes en breng ze op smaak met de Mexicaanse kruiden.
Voeg de Pulled Oats toe en bak deze gaar in zes minuten.
Verwarm de taco’s vijf minuten in de oven en vul deze met Pulled Oats, de guacamole, paprika en koriander.

 

Eet smakelijk!

Ingrediënten

- 6 taco-schelpen
- 450 gram Pulled Oats naturel
- 1,5 avocado
- 2 zoete puntpaprika’s
- 2 limoenen (het sap)
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl Mexicaanse taco kruiden
- 2 el sesamolie
- 6 el sojasaus
- Olijfolie, koriander en zout

Delen