Scrambled Tofu van de Hippe Vegetariër

Dit recept komt van de Hippe Vegetariër

Zelf scrambled tofu maken is stiekem heel erg makkelijk. 

  • snij de tofu in blokjes en verkruimel het met de hand
  • snij de ui fijn
  • snij de paprike in blokjes
  • verhit olijfolie in een koekenpan
  • fruit de ui totdat deze glazig begint te worden
  • voeg de paprika blokjes toe en roerbak mee
  • voeg de scrambled tofu toe en roerbak mee
  • voeg de sojasaus en kurkuma toe
  • breng eventueel op smaak met zout, peper en chilivlokken
  • roerbak het geheel 5-10 minuten totdat de tofu goudbruin kleurt

Heerlijk met een stevige snee brood!

Bekijk hier het filmpje en leer het in 1 minuut.

Ingrediënten

1 blok tofu, van te voren afgegoten en fijngeperst onder een zware pan
1 halve rode paprika
1 halve ui
2 eetlepels sojasaus
1 theelepel kurkuma

Delen