Vegan coquilles van Van Planten

Dit recept is van restaurant Van Planten

 

Fruit ui & knoflook aan tot glazig.

Bak selderij even mee en blus af met witte wijn.

Snij stam boleet in stukjes a 2.5 cm.

Voeg 2 glazen water toe.

Alle overige ingrediënten bij ui en knoflook tot kookpunt verhitten.

10 min boleten pocheren.

Boullion pureren en inkoken. 

Boleten in flinke scheut zonnebloemolie dichtschroeien aan twee kanten.

Serveer coquilles met de ingekookte boullion, een paar drupjes sambal en waterkers.

Je eigen guilty free coquilles!

Bonne apetit!

Ingrediënten

King Boleten 5x

Zeewierpoeder van de toko 100 gram

Rode peper fijngesneden zonder zaadlijst

Gedroogde paddestoelen handvol

Gemberpoeder 2 eetlepels

Sojasaus 2 flinke scheuten 

2 Uien in ringen

4 tenen Knoflook 

Tomaat 1x in stukjes

Selderij 3 stengels in stukjes

Zonnebloemolie

Witte wijn

Tijm

Citroensap

Water

Delen