6,0
6,1

Vomar BBQ

Bij Vomar bestaat meer dan de helft van het BBQ-assortiment uit vlees. Varkensvlees komt het meest voor, gevolgd door rundvlees en kip. 60% van het vlees heeft een keurmerk. Een derde van het aanbod is vegetarisch of veganistisch.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Varken, Boer'n land
3,5
5,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Rund, Black Angus
5,0
2,0
Info
Rund, BLK3
6,5
2,0
Info
Kip, Pluimgarantie
3,0
7,0
Info
Kip, BLK1
4,0
7,0
Info
Kabeljauw, MSC
5,0
9,0
Info
Pangasius ASC
5,0
ntb
Info
Zalm, Noorwegen, ASC
5,0
8,0
Info
Garnaal, Gamba ASC
4,5
ntb
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Ei, Vrije uitloop (BLK2)
6,0
8,0
Info
Ei, biologisch (BLK3)
7,0
8,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel koe, biologisch
7,0
5,0
Info
Zuivel koe, weidegang
6,0
6,0
Info
Rund, Weide Velden (Ierland)
5,0
1,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 21 juli 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

68% vlees/vis

16% vegetarisch

16% veganistisch

Delen