5,8
6,8

Dirk van den Broek BBQ

Bij Dirk bestaat het grootste deel van het BBQ-assortiment uit vlees. Een derde van de producten is vegetarisch of veganistisch. De meeste BBQ-producten zijn gemaakt van varkensvlees, gevolgd door rund en kip. Een deel van het varkensvlees heeft geen keurmerk, zoals de spareribs. Het overige varkensvlees heeft een Beter Leven Keurmerk met 1 ster. De vis heeft een ASC keurmerk, kalkoen heeft 1 ster Beter Leven keurmerk en er is een biologisch rundvlees product. Het overige rundvlees en kippenvlees heeft geen keurmerk.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Varken, BLK1
3,5
5,0
Info
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Rund, BLK3
6,5
2,0
Info
Kip, regulier
2,0
7,0
Info
Kalkoen, BLK1
4,0
5,0
Info
Lam
7,0
3,0
Info
Pangasius ASC
5,0
ntb
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Ei, Scharrel
3,0
8,0
Info
Ei, Vrije uitloop (BLK2)
6,0
8,0
Info
Zuivel koe, weidegang
6,0
6,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 21 juli 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

65% vlees/vis

19% vegetarisch

16% veganistisch

Delen