5,7
6,6

Bistrot Neuf

Gang 1

Marbre van eendelever en runderrookvlees met Pedro Ximenéz vinaigrette

Terrine van grietfilet, spinazie, wortel en tomatensalsa

Terrine van rode linzen, tofu, koningsboleet met Vadouvan mayonaise (V)

 

Gang 2

Ossenstaart consommé, profiterolles en fijne groenten

Romige bloemkoolsoep met verse wintertruffel (V)

 

Gang 3

Vidée met ragoût van kalfswang en zwezerik

Vidée met ragoût van schaal- en schelpdieren

Vidée met ragoût van paddenstoelen en dragon (V)

 

Gang 4

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met knolselderij-aardappel gratin en crudité

Gevulde kwartel met gevogelte farce en morilles jus

Tarbotine met witte wijnsaus

In zout gepofte knolselder gevuld met parelgort, biet, asperge, Reblochon en macadamia (V)

 

Gang 5

Dessert Tartelette praliné ganache en stoofpeer 

Uit te breiden met: Assortiment Franse kazen 4 soorten, vijgenbrood en Madeira gelei 

 

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Griet
4,5
4,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Tofu
10,0
9,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Kalf, regulier
1,0
1,0
Info
Kwartel
2,0
7,0
Info
Tarbot
3,5
2,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 21 december 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities