7,3
7,9

breda

Breda vegetarisch 4-gangen menu

Amuse: Espelette cracker met Madame Jeanette emulsie

Voor: Tartaar van rode biet en koolrabi met mierikswortel en ingelegde rode biet

Tussen: Wilde paddenstoelen met Hollandse kaas en lavas

Hoofd: Misogeroosterde pompoen met gekruide zaden en cavolo nero

Na: Gemoute chocolademousse, crème fraîche en granola met bruine boter

Friandise: voor bij de koffie

Extra's

Drie kazen van Fromagerie Kef

Brood met gekarameliseerde gistboter

Breda kerst
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Ei, Scharrel
3,0
8,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 15 december 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.