Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
6,0
6,7

Pinsa's

In de levendige Spaarndammerstraat in Amsterdam-West bevindt zich pizzarestaurant Pinsa’s. Het restaurant is opgericht door moeder Marie en haar zoon Danilo, beiden afkomstig uit Italië. In hun moederland leerden ze het vak van pizzabakker. Pinsa’s maakt gebruik van originele recepten en verse ingrediënten. De pizza’s onderscheiden zich door een bijzondere mix van Italiaanse meelsoorten. Het deeg rijst 48 tot 72 uur, waardoor het goed luchtig wordt. De pizza’s zijn dun, knapperig en licht verteerbaar: geen ‘deegbuik’ dus na het eten! Pinsa’s werd drie keer uitgeroepen tot beste pizzeria van Nederland. Het restaurant is gezellig en huiselijk, en heeft een terras. De bediening is vriendelijk. Er is een ruim aanbod van vegetarische pizza’s. Er staan twee veganistische pizza’s op het menu, en vijf veganistische voorgerechten. Helaas wordt er ook buffelmozzarella gebruikt.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Zuivel waterbuffel, IT
3,0
5,0
Info
Ansjovis
4,5
10,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Tonijn, Skipjack/Gestreept
4,5
7,0
Info
Zuivel schaap
6,5
6,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 2 september 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

40% vlees / vis 

43% vegetarisch

17% veganistisch

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities