4,9

Aan de Poel

Vlees
Vis

Voordat Stefan van Sprang en Robbert Veuger in 2007 restaurant Aan de Poel openden, werkten ze samen bij restaurant Ron Blaauw, toen nog in Ouderkerk aan de Amstel. Aan de Poel is gevestigd in Amstelveen, en heeft een mooi terras aan een veenmeer. Sinds 2013 heeft het twee Michelinsterren. Er is keuze uit een Chef’s Menu en een Specials Menu, beide met veel te weinig vegetarische gerechten. Wat dierenwelzijn betreft, scoort het restaurant erg laag: er wordt veelvuldig gebruikgemaakt van eendenlever en kalfsvlees. Ook staan er zeebaars en tonijn op het menu, twee bedreigde vissoorten.

Negatief
geen vega opties, slechts bij dessert
Eendenlever
bedreigde vis (zeebaars, tonijn)
kalfsvlees

Dit menu is beoordeeld op 17 juni 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. We zijn in contact met het restaurant en wachten nog op extra informatie. De score kan hierdoor nog veranderen.

52.299935520547, 4.8449163

Handweg 1
1185TZ Amstelveen
Nederland

020 345 1763
Extra info

38% vega

62% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
5,8
Amsterdam
7,6
Amsterdam
4,0