8,0
7,8

Aloha Bar

Internationaal

Aloha serveert gerechten en dranken die de lokale omgeving en het seizoen representeren. De gehele werkwijze van Aloha, in zowel de bar als in de keuken, draait om maximale creativiteit en radicaal anders werken om zo min mogelijk afval te maken. Alles begint bij het inkopen van hoogwaardige en onbewerkte seizoensproducten van boeren uit de omgeving. Medewerkers worden getraind om het hele product te leren verwerken en eventueel restafval te bewaren of te conserveren voor later gebruik. De kookstijl is gebalanceerd, voedzaam, van nu, spannend en groente gedreven. Toch horen er volgens Aloha ook stukjes lokaal gevangen vis en vlees thuis op het menu.

Positief
Vegan opties
Vegetarische opties
Seizoensgebonden
Low-waste
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Ei, BLK2
6,0
8,0
Info
Schol, MSC
5,0
4,0
Info
Zuivel koe, biologisch
7,0
5,0
Info
Varken, BLK2
6,0
5,0
Info
Pijlinktvis
4,5
3,0
Info
Kip, scharrel
4,0
7,0
Info
Melkkoe, weidegang
6,0
5,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 8 juni 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Afkomst uit nederland.
Seizoensgebonden
We kennen de boeren en producenten
Gebruiken overwegend restdelen
Verwerken alles nose-to-tail

51.919836270267, 4.50145075

Maasboulevard, 100
3063NS Rotterdam
Nederland

+31 (0) 10 210 8170
Extra info

57% veganistisch

33% vegetarisch 

10% vlees/vis 

Delen

Gerelateerde restaurants

Rotterdam
8,5
9,2
Rotterdam
10,0
10,0
Rotterdam
8,5
9,2