8,0

Bord'eau

Vlees
Vis
Vegetarisch
Veganistisch

Bord'Eau Restaurant Gastronomique, met één Michelinster, is gevestigd in Hotel de l’Europe in Amsterdam. Sinds 1 januari 2018 is Bas van Kranen er chef-kok. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Het menu is ingedeeld op ‘Eau’, ‘Flore’ en ‘Faune’, oftewel ‘water’, ‘flora’ en ‘fauna’. De gerechten uit de floracategorie zijn allemaal vegetarisch. Uit deze losse gerechten kan een menu worden samengesteld van vijf of zeven gangen. De fauna gerechten bestaan voor de helft uit vis of vlees. De vis komt van Fisk Palace en het vlees is allemaal biologisch. De eendenlever komt van Eduardo Sousa en krijgt als een van de weinige eendenlevers een hoge score voor dierenwelzijn. Helaas staan er wel bedreigde vissoorten op het menu, zoals tarbot, rode mul en zeebaars.

 

 

Positief
vegetarisch menu
biologisch vlees
Negatief
bedreigde vis (rode Mul, Tarbot, Zeebaars)

Dit menu is beoordeeld op 28 augustus 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

52.367518720597, 4.89430565

Nieuwe Doelenstraat 2 - 14
1012CP Amsterdam
Nederland

020 531 16 19
Extra info

18% vegan

41% vega

59% vlees

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
5,6
9,7
Amsterdam
9,7