4,5

Le Garage

Vlees
Vis
Vegetarisch
Veganistisch

Le Garage is al meer dan een kwart eeuw een begrip in de Amsterdamse horeca. Zoals de naam al zegt, is het restaurant gevestigd in een oude garage vlak bij het Museumplein. Het is opgericht door de bekende tv-kok Joop Braakhekke. Inmiddels staat Ricardo van Ede, die hier tijdens de start van het restaurant ook al werkte, als chef-kok in de keuken. Er is een à-la-cartemenu, maar er wordt ook een betaalbaar wisselend driegangenmenu aangeboden. Op het menu vinden we helaas veel dieronvriendelijke producten, zoals tonijn, paling, foie gras, buikspek en kalfssukade. Er staan weinig vegetarische gerechten op de kaart, en er is slechts één veganistische optie. Le Garage heeft diervriendelijkheid duidelijk niet als speerpunt.

Negatief
Eendenlever
Kalfssukade
Buikspek
Weinig vegan opties

Dit menu is beoordeeld op 13 mei 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is na meerdere malen contact zoeken nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt. 

52.354062170587, 4.8829895

Ruysdaelstraat 54-56
1071 XE Amsterdam
Nederland

Extra info

3% vegan

34% vega

66% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
5,9
5,1
Amsterdam
4,9