6,2

Taiko (Conservatorium Hotel)

Vlees
Vis
Vegetarisch
Veganistisch

Taiko is het moderne Aziatisch georiënteerde restaurant van het Conservatorium Hotel, met aan de leiding chef Schilo van Coevordens. De chef is klassiek Frans geschoold, maar heeft vakmensen uit China en Japan in zijn team om de authenticiteit te waarborgen. Met creativiteit en met passie voor Azië stelt hij zijn menu’s samen. Er worden verschillende menu’s en een à-la-cartekaart aangeboden. Geïnspireerd door de Chinese kalender viert Taiko jaarlijks zijn verjaardag met een ingrediënt van het jaar: dit jaar staat soja in de spotlight. Op dit moment is het Hanami-menu zelfs volledig veganistisch. Een goede aanleiding om hier een diervriendelijk diner te plannen. Door de vele visopties in het à-la-cartemenu, en de overige dierlijke producten die op de verschillende menukaarten staan, scoort het restaurant helaas toch een onvoldoende op dierenwelzijn.

Positief
vegan menu

Dit menu is beoordeeld op 15 augustus 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. We zijn in contact met het restaurant en wachten nog op extra informatie. De score kan hierdoor nog veranderen.

52.35863102059, 4.8786236

Van Baerlestraat 27
1071AN Amsterdam
Nederland

020 570 0000
Extra info

17% vegan

34% vega

66% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
9,7
Thrill Grill
6,9