6,6
6,8

Vinkeles

€€€€
Frans
Sterrenrestaurant

Voor fine dining naar Frans recept kun je van dinsdag- tot zaterdagavond terecht bij Vinkeles aan de Keizersgracht. Het is gehuisvest in hotel The Dylan en heeft sinds 2010 één Michelinster. Chef-koks Dennis Kuipers en Jurgen van der Zalm combineren de traditionele en de moderne Franse keuken op verrassend eigentijdse en elegante wijze, maar niet altijd even diervriendelijk. We vinden bijvoorbeeld tarbot en de klassieke eendenlever op de kaart. De eendenlever komt van Vanilla Venture uit Hongarije. De vis komt van W&A Fish of Schmidt zeevis. Eieren en zuivel komen van Lindenhoff. Naast het à-la-cartemenu en het chef's menu wordt er ook een groentemenu aangeboden. Dit scoort stukken beter op dierenwelzijn. 

Positief
Groenten menu
Negatief
Eendenlever
Tarbot
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Zeebrasem
3,0
4,0
Info
Krab, Noordzee
5,5
3,0
Info
Eend, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Slak
ntb
2,0
Info
Tarbot
3,5
2,0
Info
Kreeft
5,5
2,0
Info
Ei, Kooi (Kwartel)
1,0
8,0
Info
Duif, kweek
4,0
7,0
Info
Lam
7,0
3,0
Info
Zuivel schaap
6,5
6,0
Info
Zuivel koe, biologisch
7,0
5,0
Info
Ei, BLK2
6,0
8,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Eend (NL)
2,5
7,0
Info
Kaviaar
4,5
6,0
Info
Zuivel geit, biologisch
7,0
5,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 27 juni 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

52.369290470598, 4.8840144

Keizersgracht 384
1016GB Amsterdam
Nederland

020 530 2010
Extra info

18% vegan

22% vega

60% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
7,3
7,7
Amsterdam
4,1
4,3
9,4
9,2