Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.
5,3
6,3

Il Sogno

Bij Il Sogno, ‘the Italian conceptstore’, gaat het niet alleen over eten, maar ook over taal, mode en reizen. Een allround Italië-belevenis! Na acht succesvolle jaren in Amerongen, breidde Il Sogno uit naar Amsterdam: eerst met een vestiging in Amsterdam-Centrum, later ook op IJburg en in de Watergraafsmeer. Je vindt hier van alles uit Italië: zoetigheid, wijnen, olijfolie, schepijs, versgebakken brood – maar ook designtassen, modeaccessoires, boeken, cadeauartikelen, taalcursussen... ’s Morgens vroeg wordt er vers brood uit de steenoven verkocht en kun je er ontbijten met goede koffie; ’s middags kun je vers belegde broodjes scoren, en ’s avonds smul je van een echte pizza onder het genot van een Italiaanse film.

Jammer dat in deze conceptstore het concept diervriendelijkheid nog niet ontwikkeld is. We treffen hier onder meer varkensvlees uit de vee-industrie aan, tonijn, en zuivel van Italiaanse waterbuffel.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Ansjovis
4,5
10,0
Info
Zuivel schaap
6,5
6,0
Info
Tonijn, Geelvin
4,0
7,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Zuivel waterbuffel, IT
3,0
5,0
Info
Ei, Kooi
1,0
8,0
Info
Kalf, regulier
1,0
1,0
Info
Makreel
4,0
10,0
Info
Tonijn, Skipjack/Gestreept
4,5
7,0
Info
Onbekend
ntb
ntb
Info

Dit menu is beoordeeld op 2 september 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

47% vlees / vis

49% vegetarisch

4% veganistisch

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities