5,4
6,4

Restaurant Versaen

Versaen is een restaurant in Ravenstein, dat in 2020 zijn eerste Michelinster kreeg. De Frans Mediterrane keuken, met Aziatische en moderne invloeden wordt gerund door chefkok Hans Derks. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden, regionale producten. De menukaart bestaat uit meerdere verrassingsmenu's en á la carte gerechten. Er is ook een vegetarisch verrassingsmenu beschikbaar.

Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Onbekend
ntb
ntb
Info
Tonijn, Albacore, MSC
5,0
7,0
Info
Kaviaar
4,5
6,0
Info
Garnaal, Hollandse
5,0
3,0
Info
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Kip, BLK2
5,0
7,0
Info
Gans, lever (foie gras)
2,0
7,0
Info
Heilbot, MSC
4,5
7,0
Info
Paling, kweek (Europa)
3,0
8,0
Info
Hert, wild
8,0
6,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zuivel geit
5,0
6,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 15 januari 2020. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Extra info

0% veganistisch

33% vegetarisch

67% vlees / vis

Delen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities