krokant gefrituurde koningsboleet met vadouvan mayonaise
9,7
quesadilla's met cheddar kaas en tomaten/koriander salsa
7,0
luchtig desembrood met aioli
9,7
gegrild flatbread met hangop, za'atar, granaatappel rode ui, peterselie en olijfolie
8,5
oesters, fin de claire no.3
5,5
gefrituurde padronpepers met olijfolie en zeezout
10,0
geroosterde oesterzwammen met grenolata
10,0
samosa's met zoete chilisaus
9,9
kaasplateau
7,0
rookworst en venkelworst van wildzijn met picalilly
8,0
aceitunas los romanes (olijven)
10,0
Gemengde noten van Jan Gotje
10,0
pompoencake met ahornsiroop en pecannoten, pompoencreme en sinaasappelmascarpone
9,4
Chocoladetaart, met kweekpeercompote en een witte chocoladeschots met zeezout, olijfolie en rozemarijn
7,9
Vanille creme brulee met vanille ijs
7,6
cafe gourmand
9,4
gegrilde ananas met kokossorbet
10,0
vanilla icecream
7,3
creme van aubergine en komijn, met gegrilde courgette, geitenfeta, granaatappel en dukkah op donker desembrood
9,7
Gestoomde makreel met dille-mierikswortel creme freche, zoetzure groente en gefrituurde kappertjes op desembrood
4,0
rookworst van wildzijn en brand herfstbok, met zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uitjes op een zacht sesambroodje
8,0
kids pizza, tomaten, mozzerella en basilicum
8,3
kids: sesam brioche met gekookt ei en mayonaise
7,0
ceasar salade - romaine sla, gepocheerd ei, parmezaanse kaas, ansjovis, croutons en ceasar dressing
7,3
gebakken pruikzwam salade - met boerenkool en rettich, kimchi dressing, tofu creme, sesamzaadjes en gemarineerde shiitake
10,0
groningse buffelmozzerella met gefrituurde aubergine, romescosaus en kruidenolie
6,5
Croissant met boter en jam
9,4
vers fruit uit het seizoen
10,0
griekse yoghurt, met seizoensfruit, noten en zaden
7,0
kokosyoghurt, met seizoensfruit, noten en zaden
10,0
roerei en toast, tomaat, paddestoelen en salade
7,0
roerei en toast, tomaat, paddestoelen en salade met wildzwijn/venkel worst
7,5
avocado op geroosterd desembrood, met tomatensalsa, winterpostelein en pijnboompitten
10,0
shaksuka, met rucola, snijbiet, tomaat, spicey yoghurt en toast
7,0
Koreaanse falafel van munbonen en kimchi, met twee kleuren tahin en een salade van gekleurde wortel en een dressing van dadelstroop en citroen
10,0
Pastrami wildzwijn, met vijgen, gebakken bundelzwammen, mierikswortel creme fraiche, salade, geroosterde pijnboompitten en een dressing van olijfolie en balsamico azijn
8,0
Gerookte aardappelpuree en gepofte rode biet - met aardpeer en knolselderij, chips van chioggia biet en saus van morilles
9,7
Blauwe maistortilla en geroosterde groente - met zwarte bonen, chocolade chili saus en een salade van avocado, limoen, koriander en rode kool
10,0
Bieten kokos curry - met zoete aardappel rosti, koriander en gefrituurde palmkool
10,0
Zeeuwse mosselen in spicy tomatensaus - met venkel, wortel en bleekselderij met geroosterde aardappels en vadouvan mayonaise
6,0
Hertenstoof en kruidkoek - met zilveruitjes, groene kool, salie, pastinaakpuree en pastinaakchips
8,0