Makreel met creme freche van mierikswortel & jus van zuring
4,0
Meiknol met luchtige geitenyoghurt & radijs
9,5
Bindsla met brandneteljus met zonnebloempit & kruidenmayonaise
9,0
Gele biet in zoutkorst met beurre blanc
9,7
Bloemkool gefrituurd in ossewit met remouladesaus
8,3
Witte asperges van de bbq met mosselen en zeekraal
8,8
Rode biet met bordelaise saus en zuring
9,8
Andijvie van de bbq met gist creme, boekweit & jus van geroosterde uien
9,7
Koolrabi met bonenkruid, spliterwten & creme van citroenboontjes
9,7
Rode poon van open vuur met tuinbonen, doperwten & jus van garnalen
4,3
Lam van open vuur met broccolini, creme zwarte knoflook & brandnetel
7,0
Rabarber (gesuikerd) met hennepzaad & vlierbloesemsorbet
10,0
Gortepap met cacao crumble & bruine botersorbet
8,5
Broodpudding met vijgenbladroomijs
6,2