Tarte tatin van jonge bospeen, met citroencrème, rucola en pastinaakchips.
9,0
Krokante viskoekjes met garnalensaus, geroosterde prei en knoflookcrumble.
5,0
Kalfstartaar met zacht gegaarde eidooier, bearnaisesaus, zilveruitjes en rammenas.
1,0
Kroketjes van geit en aubergine, met dragon-knoflookmayonaise.
4,6
Soep van geroosterde koolrabi en mosterd, met gebakken koolrabi en kruidenolie.
10,0
Bisque van strandkrabbetjes, met pernod-room.
5,5
Taartje van gesmoorde rode ui gegratineerd met schapenkaas, mosterdblad, tomaat, rode paprika en gepofte Camargue rijst.
8,6
Krokant Opperdoeskoekje met aardpeer-hazelnootcrème, ingelegde ijspegels en gedroogde kerstomaatjes.
9,5
Gebakken kabeljauwfilet met citroengrassaus, geroosterde roseval, venkel en zeekraal.
5,0
Gebakken lamsrack met lamsworstje, witte-wijnjus, raapsteelstamppot, groene asperge en gemarineerde radijs.
7,0
Gegrilde entrecote met sjalotboter, aardappelgratin en gebakken koolraap met bieslook en kervel.
4,5
Drie soorten Nederlandse kaas met vijgenbrood.
5,0
Drie soorten Franse kaas met vijgenbrood.
5,0
Hemelse Modder; bruine en witte chocolademousse en vanilleroom.
5,5
Amandelspijstaartje met gekonfijte rabarber, rabarbersorbet, en rabarbersaus.
8,6
Kaneelmousse met kaneelcrème, gemarineerde blauwe bessen en kaneelkruim.
7,5
Aromatische sinaasappelcrème met yoghurtijs, filodeegkrokantje en basilicumbombe.
7,5