CROISSANT – OLD AMSTERDAM KAAS – BOEREN BOTER
6,0
OVERNIGHT OATS - HAVERMOUT – AMANDELMELK - SINAASAPPEL – DADEL –BIO AGAVE SIROOP (VEGAN)
10,0
OVERNIGHT OATS - HAVERMOUT – AARDBEIEN – COCOSFLAKES – CACAO – BIO AGAVE SIROOP (VEGAN)
10,0
BOERENYOGHURT – HUISGEMAAKTE GRANOLA – HONING
6,0
VEGAN YOGHURT – GEDROOGD FRUIT – GRANOLA – BIO AGAVE SIROOP (VEGAN)
10,0
BOWL – KWARK – BOSBESSEN – CRANBERRY – CHIAZAAD
5,0
ROEREI – TOAST
3,0
EGGS BENEDICT; GEPOCHEERDE EIEREN –BOERENHAM – HOLLANDAISE SAUS
4,1
EGGS FLORENTINE; GEPOCHEERDE EIEREN –SPINAZIE – HOLLANDAISE SAUS
3,0
TURKSE ‘’CILBIR’’ EIEREN – DILLE-YOGHURT – KORIANDERPESTO - ARTSJOK
3,4
GRIEKSE SALADE – KOMKOMMER - TOMAAT – FETA – OLIJF – RODE UI
9,6
CROQUE MADAME; BOERENHAM – OUDE KAAS – SPIEGELEI
5,2
ENGELSE MUFFIN – OLD AMSTERDAM KAAS– SPIEGELEI
4,6
ENGELSE MUFFIN – AVOCADO – TOMAAT – CHILI (VEGAN)
10,0
PAIN AU CHOCOLAT (2 ST)
9,0
CROISSANT – ABRIKZOZENJAM – BOEREN BOTER
9,0
WENTELTEEFJE VAN SUIKERBROOD – KANEEL – CRÈME FRAÎCHE
7,5
AMERICAN PANCAKES – BLAUWE BESSEN – CRÈME FRAÎCHE – AHORNSIROOP
7,3
GLUTENVRIJE PANCAKES – VIJGENJAM – AMANDELEN - STROOP
7,3
BANANENBROOD
7,6
CEVICHE – CORVINA – LIMOEN – QUINOA – MAIS – RADIJS – TIJGERMELK
0,0
LAMSTARTAAR – MANCHEGO – OLIJVEN GRANOLA – PIMENT D’ESPELETTE-YOGHURTCRÈME
6,8
PANZANELLA – REBLOCHON – WALNOTEN – WITLOF – CITRUSVINAIGRETTE (V)
8,8
KABELJAUW – AARDAPPEL-KARNEMELKCRÈME – BIMI TEMPURA – ZEEUWSE MOSSELEN
4,6
KALFSSUKADE – NIERTJES– MONNIKSBAARD – MORILLE – SAVORA MOSTERD SAUS
3,5
GNOCCHI – DASLOOK – ANIJSZWAM – ROSCOFF UI – OUDE CHEDDAR (V)
9,0
KOKOSNOOT – ANANAS – LYCHEE – PINA COLADA – LIMOENSORBET
10,0
CHOCOLADEDESSERT – “ORIGINAL BEANS”- FRANGELICO – KOFFIE – GEZOUTEN KARAMELIJS
6,0
KAAS VAN KEF – NOTENBROOD – KAASCRACKERS
6,5
FRIANDISES (5 STUKS)
7,2
CEVICHE – CORVINA – LIMOEN – QUINOA – MAIS – RADIJS – TIJGERMELK
0,0
LAMSTARTAAR – MANCHEGO – OLIJVEN GRANOLA – PIMENT D’ESPELETTE-YOGHURTCRÈME
6,8
GEMARINEERDE MARKEEL – BBQ PREI – BEIGNET VAN KALFSHERSENEN – MIERIKSWORTEL
3,1
PANZANELLA – REBLOCHON – WALNOTEN – WITLOF – CITRUSVINAIGRETTE (V)
8,8
COQUILLES – GEBRANDE KOMKOMMER – GROENE CURRY – YUZU VINAIGRETTE
6,0
GELAKTE KALFSZWEZERIK – PARELGORT – SNIJBIETPESTO – SHERRY-ARGANSAUS
1,0
INKTVIS – RETTICH – EIDOOIER – GEROOKT SPEK – SAUS VAN GEPEKELDE CITROEN
4,7
GEROOSTERDE KNOLSELDERIJ – HAZELNOOT HOLLANDAISE – GEFERMENTEERDE KNOFLOOK(V)
9,3
KABELJAUW – AARDAPPEL-KARNEMELKCRÈME – BIMI TEMPURA – ZEEUWSE MOSSELEN
4,6
KALFSSUKADE – NIERTJES– MONNIKSBAARD – MORILLE – SAVORA MOSTERD SAUS
3,5
BAAMBRUGSE PROCUREUR –GYOZA – BOKCHOY – THAISE KOKOSSAUS
6,5
GNOCCHI – DASLOOK – ANIJSZWAM – ROSCOFF UI – OUDE CHEDDAR (V)
9,5
CÔTE DE BOEUF VOOR 2 PERSONEN – 800 GRAM – GROENE SALADE – FRITES BEREIDINGSTIJD 30 MINUTEN
7,0
ZEEUWSE PLATTE OESTERS (5) – AVOCADO-JALAPEÑO CRÈME – CITRUS – RAMMENAS
6,0
RAVIOLI – BUFFELRICOTTA – ARTISJOK – SPINAZIE – LANGOUSTINE – DASLOOKSAUS
4,3
BOERDERIJ HOEN – LARDO DI COLLONATA – INGELEGDE BOSPEEN – KALAMANSI – GEVOGELTE JUS
4,0
GEBAKKEN EENDENLEVER – AMANDELBROOD – TÊTE DE MOINE
2,0
KOKOSNOOT – ANANAS – LYCHEE – LIMOEN – PINA COLADA – LIMOENSORBET IJS
10,0
PÂTE SABLÉE – MANGO – CHAMPAGNEROOM – WITTE CHOCOLADE – PASSIEVRUCHTSORBET
7,2
CHOCOLADE DESSERT – “ORIGINAL BEANS”- FRANGELICO – KOFFIE – GEZOUTEN KARAMELIJS
6,0
KAAS VAN KEF – NOTENBROOD - KAASCRACKERS
6,5
FRIANDISES (5 STUKS)
7,2
BROOD – AÏOLI (V)
9,1
FLAMMKUCHE – SPEK – UI – GRUYÈRE – PETERSELIE
5,8
FLAMMKUCHE – BLAUWE KAAS – PEER – WALNOOT (V)
7,5
OUDE KAASKROKETJES (4) – MOSTERDMAYONAISE (V)
5,0
RUNDERBITTERBALLEN (6) – DRAAIDJESVLEES - MOSTERD
4,5
CRISPY CHICKEN (6) – HOI SIN
2,0
KROKANTE GAMBA’S (6) – SAFFRAANREMOULADE
2,0
FINES DE CLAIRES – 6 STUKS – CITROEN – SJALOTJES IN RODE WIJNAZIJN
5,5
STEAK TARTAAR – 140 GRAM – EIDOOIER – ZILVERUI – FRITES *
4,8
HAMBURGER – MOSTERDMAYONAISE - RODE UI – CHEDDAR – AUGURK - FRITES
4,6
KROPSLA–MOSTERDVINAIGRETTE -WALNOOT(V) LETTUCE – MUSTARD VINAIGRETTE – WALNUTS (V)
10,0
APPLE CINNAMON LOAF
7,2
RED VELVET CAKE
4,4