hazelnoot-witte chocolademousse - ganachevulling - hazelnoten uit Piemonte
5,1
amandeltaart - gepocheerde peer - saffraan - mascarpone ijs
7,1
vanille-roompuddinkje - karamelsaus
5,0
traditionele kruidkoek uit Siena met noten, zuidvruchten, specerijen en honing
8,6
ijstruffel - praliné - amaretto - slagroom - chocoladesaus
6,0
huisgemaakt room- of sorbetijs, per bol
6,0
selectie van 4 kazen
5,0
radicchio salade, gestoofde artisjok, croutons, gerijpte pecorino, balsamico-azijn
9,5
groenten van de markt
10,0
terrine van octopus - zwarte rijst - octopusmayonaise
4,0
geroosterd beenmerg - wangspek - croutons - knoflook
3,3
5 soorten huisgemaakte charcuterie - garnituren
2,0
focaccia met rozemarijn en zeezout - dagelijks wisselend
10,0
ravioli gevuld met rode biet, ricotta en hazelnoot - boter en maanzaad
8,6
pasta - gestoofde mosselen - romanesco bloemkool - gefrituurd broodkruim
6,0
verse saffraanpasta - gestoofde ossenstaart op Romeinse wijze - gremolata
3,0
voor de kinderen - pasta met tomatensaus
9,6
bladerdeeg - pompoen op 3 manieren - fonduta
9,5
gestoofde pikante varkensworst - polenta
2,0
runderribeye van de houtskoolgrill - geroosterde aardappelen - sjalotten - rucola
4,5
gestoofde kalfspens - pecorino - munt - knoflook bruschetta
1,4
burrata - verschillende seizoensgroenten
3,0