Artisjokbodem gevuld met huisgemaakte ricotta, paprika en kruim van zwarte olijf
8,5
Crème brulée van eendenlever met brioche en duindoornsorbet
2,0
Steak tartare van bavette met eendenlever
3,8
Romige paté met cantharellen en eekhoorntjesbrood geserveerd met zoetzure groentjes
4,4
Caviar Perle Imperial, (30 g), crème fraîche, bieslook en blini
4,8
Warm geserveerde aardappel-preisoep gegarneerd met gerookte paling
6,5
Half dozijn slakken gegratineerd met Café de Paris boter
0,0
Rijk gevulde bouillabaisse à la Provençale
0,0
Pasteitje met kalfsragoût, krokant gebakken kalfszwezerik en kleine salade met Dijon mosterdvinaigrette
1,0
Vangst van de dag
0,0
Vleesgerecht van de dag
0,0
Tartelette with forest fruit and crème patissière
7,5
Charlotte d’Auberge, klassieke charlotte, met de seizoenen mee wisselend
8,5
Assortiment kazen van l’Amuse met notenbrood
7,0
Zacht gegaarde zeeduivel geserveerd met vadouvanmayonaise, uitgebakken spek en doperwtjes
3,1
Aspic van kalfstong met verse mierikswortel en fijne kruidensalade
1,0
Heldere tomatenbouillon met garnituur van kalfshersentjes
5,5
Lamsmerguez met een zomerse cassoulet bereid met onder meer tuinboontjes, doperwten, knolselderij en krielaardappel
7,9
Côte à l’os van de houtskoolbarbecue met sauce Béarnaise, gebakken Opperdoezer ronde en seizoensgroentjes (vanaf twee personen)
4,5
Wilde Hollandse houtduif, bloedworst, pommes fondantes, meiraap, haricots verts, morielje en gevogeltejus
4,8
Beemster varkensribstuk van de barbecue, jus de veau met bier, snijbiet, crème van knolselderij en croquette van zuurkool
2,0