Rijsttafel - samengesteld door de chef
0,0
RUJAK - frisse Indonesische salade met zoetzure pindasaus
10,0
LUMPIA IKAN - Loempia met vis, garnaal en kerrie
0,0
AYAM RICA RICA - pittige kippenvleugels in ketjapsaus
2,0
GADO GADO - Indonesische groenteschotel met warme pindasaus, tempé, emping en een hardgekookt ei
8,2
UNDANG KENTJUR KELAPA - garnalen met groenten in een kokos-kentjursaus
5,0
SATÉ AYAM - kipsaté met frisse pindasaus en atjar
2,0
SAYUR OBLOK OBLOK PETEH - Indonesische groentecurry met tofu, tempé, rettich en peteh-bonen
10,0
IKAN KARI - vis en garnalen met tagué en koriander in gele Maleisische curry
0,0
RENDANG DAGING - rundvlees gestoofd met kokos, laos, chili en citroengras
5,0
ES CENDOL - kokosdrank met pandan-jelly's
10,0
KUE PISANG GULA JAWA - bananencake met palmsuiker en een bolletje ijs
7,1