4,6

Lastage

€€€€
Frans
Hollands
Sterrenrestaurant

Restaurant Lastage opende in juli 2010 zijn deuren in het centrum van Amsterdam, in de Lastagebuurt aan de Geldersekade. In november 2011 kreeg het zijn eerste Michelinster. Chef-kok Rogier van Dam combineert Nederlandse en Franse gerechten. Je kunt hier van dinsdag tot en met donderdag terecht voor het diner. Lunchen kan op aanvraag. Behalve de meeste desserts is niets hier vegetarisch. Wel houdt de keuken naar eigen zeggen graag rekening met dieetwensen. Kalfstartaar en gebakken bloedworst met lamsoor scoren laag op dierenwelzijn, en dat geldt ook voor een dessert met eendenlever.

Negatief
geen vegan gerechten
enkel vegetarische desserts
Kalfstartaar
Bedreigde vis (Zeeduivel, Heilbot, Tonijn, Paling)

Dit menu is beoordeeld op 26 juni 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is na meerdere malen contact zoeken nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt. 

52.375449420603, 4.9023725999999

Geldersekade 29
1011EJ Amsterdam
Nederland

020 737 0811
Extra info

25% vegetarisch

75% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants