9,5

The Meets De Pijp

Veganistisch
Vegetarisch
Vis
Vlees

The Meets heeft twee locaties in Amsterdam: een in de Pijp en een in Oost. Richard van Schaik is de eigenaar. De restaurants zijn ingericht door Studio Noun, het bedrijf dat ook de inrichting van Baut en restaurant C verzorgde. The Meets is een “plant-based restaurant”, wat betekent dat het grootste deel van de kaart veganistisch is. 20 procent van de gerechten bevat vlees, vis of zuivel. The Meets wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe lekker veganistisch eten is, zonder dogmatisch te zijn. Dus als je een stukje vlees of een ei wilt toevoegen aan een plantaardig gerecht, dan kan dat. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch.

Positief
menu grotendeels vegan
veel biologische producten

Dit menu is beoordeeld op 5 juli 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is na meerdere malen contact zoeken nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt. 

52.351236920585, 4.8918162

Cornelis Troostplein 3
1072JJ Amsterdam
Nederland

06 15 31 67 34
Extra info

12% vlees / vis

80% vegetarisch

8% veganistisch 

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
5,6
5,1
Amsterdam
6,5