4,6

Ron Gastrobar

€€€
Sterrenrestaurant

Bij deze ‘urban gastrobar zonder franjes’ van Ron Blaauw kun je zeven dagen per week lunchen en dineren. Je vindt Ron Gastrobar aan de Sofialaan in Amsterdam-Zuidwest. Van alle Michelinrestaurants van Amsterdam heeft Ron de minst diervriendelijke producten op de kaart staan. De ganzenlever, de kalfszwezerik, het varkensvlees en het ‘piepkuiken met kippenlever’ scoren bijzonder laag. Ook staan hier meerdere bedreigde vissen op het menu, zoals tarbot, rode mul en zeebaars. Vegetariërs en veganisten kunnen hier alleen voor een dessert terecht. Diervriendelijk eten is hier voor zowel de vegetariër als de bewuste vleeseter niet mogelijk. 

Negatief
enkel vegetarisch dessert,geen vegan opties
Kalfszwezerik
spare ribs
eendenlever
Bedreigde vis (Paling, Tabrot, Zeebaars, rode poon)

Dit menu is beoordeeld op 26 juni 2019. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is na meerdere malen contact zoeken nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt. 

52.352227420585, 4.8566878

Sophialaan 55
1075BP Amsterdam
Nederland

020 496 1943
Extra info

18% vega

82% vlees/vis

Delen

Gerelateerde restaurants

Amsterdam
5,3
Amsterdam
4,9
Amsterdam
5,5