5,8

Tilia

€€€
Sterrenrestaurant 2021

Tilia is gevestigd in een pand uit de17e Eeuw in Etten-Leur. De keuken wordt gerund door Carlo Chantrel, die al meerdere malen is onderscheiden met een Michelinster. Ook Tilia ontving in 2021 zijn eerste Michelinster. Ze koken zoveel mogelijk met lokale, biologische producten. Carlo begon het restaurant samen met Maître-Sommelier Mariëlle Vink. Op dit moment werken ze met een take-away menu die je ook vegetarisch kunt bestellen. Helaas staan er wel bedreigde vissoorten op het menu, zoals zeebaars en paling.  

Positief
vegetarische opties
Negatief
Paling
Zeebaars
Restaurant serveert
Score op dierenwelzijn
Score op klimaatverandering
Melkkoe
5,0
5,0
Info
Plantaardig
10,0
10,0
Info
Zeebaars, wild
4,0
8,0
Info
Zuivel koe
5,0
5,0
Info
Lam
7,0
3,0
Info
Rund, regulier
4,5
2,0
Info
Paling, kweek (Europa)
3,0
8,0
Info
Zalm, Noorwegen
3,0
8,0
Info
Ei, Hoeve
4,0
8,0
Info
Varken, regulier
2,0
5,0
Info
Kalf, BLK1, rose
3,5
1,0
Info
Garnaal, Hollandse
5,0
3,0
Info
Tonijn, Geelvin
4,0
7,0
Info

Dit menu is beoordeeld op 30 maart 2021. Eventuele wijzigingen in de menukaart kunnen voorkomen. Voor het actuele menu verwijzen we u graag naar de website van het restaurant.

 

Voorlopige score

Deze beoordeling is gebaseerd op de menukaart en de aanwezige informatie op de website. Er is nog geen reactie gekomen van het restaurant. De score kan nog veranderen indien het restaurant ons meer informatie over de producten verstrekt. 

51.569817720014, 4.6352719

Markt 7
4875CB Etten-Leur
Nederland

Extra info

20% vegan

32% vega

48% vlees/vis

Recensies
Delen

Gerelateerde restaurants

Rotterdam
4,0
5,0
Bergambacht
6,6
6,9
Reijmerstok
5,8
6,7

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities