Let op! De DierenwelzijnsCheck wordt sinds 2021 niet meer actief bijgehouden en de informatie op de site kan gedateerd zijn.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op via info@varkensinnood.nl.

Doe mee aan de Vegan Walk in Amsterdam!

 


In het weekend van 24 en 25 april kun je een heerlijke wandeling maken door Amsterdam, terwijl je geniet van de culinaire gerechtjes van onze favoriete diervriendelijke restaurants! Dat is niet alleen leuk en lekker, maar hiermee steun je ook de horeca! Er zijn verschillende wandelingen door Amsterdam Noord, Oost, Zuid of West. Bestel je tickets hier. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt. 

Wij organiseren deze wandeling samen met de Partij voor de Dieren Amsterdam als voorproefje op ‘Met mes en vork de klimaatcrisis te lijf!’. Op die manier werken we aan een gezonde en diervriendelijke stad. Doe je mee? Of: Doe met ons mee!

Plaats je foto’s van de walk op Instagram of Facebook? Dan zouden we het leuk vinden als je de hashtag #veganwalk gebruikt en ons tagt @dierenwelzijnscheck
 
Veel plezier en eet smakelijk!

Coronaregels
Met de huidige corona maatregelen is het niet mogelijk om met meer dan 2 personen mee te doen aan de wandeling. Het dragen van een mondkapje tijdens het afhalen van de gerechten is verplicht. Houd altijd anderhalve meter afstand.

 

Route
De route langs de deelnemende restaurants bepaal je zelf, op eigen tempo en binnen de aangegeven tijden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Ontvang meer informatie over onze acties en petities